Vanochtend wandelde ik 2 uur in totale stilte in de prachtige besneeuwde omgeving van Willingen in Duitsland. Halverwege mijn tocht stuitte ik op een soort brievenbus, opgehangen aan een boom naast een bankje. Uiteraard maakte ik ‘m open en in de brievenbus lag een schrift en een pen en hing een gedicht. In het schriftje stonden allerlei overpeinzingen en verhaaltjes geschreven door mensen die voor mij hun nieuwsgierigheid volgden. Het gedicht in de brieven bus heet:’Ich wünsche Dir Zeit’ en begint zo:
Ich wünsche Dir nicht allen möglichen Gaben
Ich wünsche dir nur was die Meisten nicht haben….

Neem jij wel eens echt tijd voor jezelf? Gun jij jezelf tijd?

Tijd om te lachen, te leven, te huilen, te zijn? Schrijf jij je gedachten en gevoel wel eens op papier? Ik vond het zo’n mooi iets, daar midden in dat bos. Een bankje, een schrift, een pen en een gedicht. Zo simpel kan het leven soms zijn. Probeer het zelf maar eens. En kom je er niet uit? Neem gerust contact met me op, ik zit graag naast je, luister naar je verhaal en help je als coach een stukje op weg bij bijvoorbeeld het nemen van je eigen tijd. Tot ziens bij Sustain!

Gepubliceerd op: donderdag januari 27, 2022