Trainen bij Sustain

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei maakt over het algemeen dat een training het beste uit een individu haalt en tegelijkertijd maatwerk levert voor de organisatie. Een win-win voor zowel werknemer als werkgever, want zo haalt iedereen het beste uit zichzelf. Om organisatiedoelen te kunnen behalen, tevreden medewerkers te houden of omdat het jou als medewerker helpt om vooruit te komen.

Voor alle trainingen die ik geef geldt dat ze praktisch en lerend van aard zijn. Dat betekent dat er naast stukjes theorie vooral ruimte is om te oefenen. Met elkaar en met de trainer. Tijdens de trainingen werk ik ook regelmatig samen met acteurs om het leerrendement nog verder te verhogen. Dat doe ik samen met ervaren trainingsacteurs die zeer goed beoordeeld worden.

De manier waarop ik graag samenwerk met mijn opdrachtgever is vanuit duidelijke en heldere afspraken. In een gesprek stemmen wij af welke behoefte er is en daardoor kan ik ook trainingen op maat aanbieden. Vanzelfsprekend zet ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen in zodat het de deelnemers “food for thoughts” geeft en nieuwe of extra handvatten.

Haal alles uit uw training

Voor alle trainingen die ik geef geldt dat ze praktisch en lerend van aard zijn. Dat betekent dat er naast stukjes theorie vooral ruimte is om te oefenen. Met elkaar en met de trainer. Tijdens de trainingen werk ik ook regelmatig samen met acteurs om het leerrendement nog verder te verhogen. Dat doe ik   samen met ervaren trainingsacteurs die zeer goed beoordeeld worden.

De manier waarop ik graag samenwerk met mijn opdrachtgever is vanuit duidelijke en heldere afspraken.  In een gesprek stemmen wij af welke behoefte er is en daardoor kan ik ook trainingen op maat aanbieden. Vanzelfsprekend zet ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen in zodat het de deelnemers “food for thoughts” geeft en nieuwe of extra handvatten.  

Een greep uit de trainingen die Sustain Trainingen incompany aanbiedt:

Praktische Coachingsvaardigheden

Tijdens deze 2-daagse training leren medewerkers hoe ze coachende vaardigheden inzetten en anderen daarmee in beweging krijgen.

Beginnen met leidinggeven

Tijdens deze meerdaagse training leren uw startende leidinggevenden alles over leidinggeven aan teams, leidinggeven aan het individu én leren ze zichzelf kennen als leider/leidinggevende.

Coachend Leidinggeven

Uw meer ervaren leidinggevende gaan in deze meerdaagse training volop aan de slag met resultaatgericht coachen en leidinggevend coachen aan het individu en het team.

Persoonlijk Leiderschap

De focus van het programma ligt op het vergroten van het persoonlijk leiderschap van de deelnemers. De focus ligt op communiceren, initiatief tonen, samenwerken, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid.

Professionele Gesprekstechnieken

Na deze training zijn uw medewerkers in staat om op een professionele manier een gesprek te voeren. Diverse gespreksmethodieken komen voorbij.