Mijn achtergrond

Sustain Coaching & Training is het bedrijf van waaruit ik, Susan Theunissen, als zelfstandig trainer en coach werk. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de HR bij commerciële organisaties, besloot ik het roer om te gooien en weer te gaan studeren. In mijn HR rollen merkte ik namelijk dat mijn energie vooral zat in het trainen en coachen van medewerkers.

Inmiddels werk ik alweer een flink aantal jaar als coach en trainer. Dat doe ik als begeleider zowel in de profit als non-profit sector. Ik combineer mijn ervaring als coach (oog voor het individu) en mijn jaren als trainer (kijk op groepsdynamiek). Wat ik daarbij merk is dat mijn praktische HR-inzichen uit mijn eerdere loopbaan daarbij voordelen biedt. Voor mijn coachees, klanten en ook voor mijzelf. Het maakt namelijk dat ik door deze ervaring begrijp tegen welke zaken je aanloopt. Als individu of als organisatie die haar medewerkers wil trainen.

Trainingen geef ik op op diverse gebieden: van persoonlijk leiderschap tot zakelijke gesprekstechnieken, van coachend leidinggeven tot adviesvaardigheden; van assertiviteitstrainingen tot het coachen van collega’s. Als PCC-gecertificeerd coach lukt het mij om in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en zo samen met een coachee te werken aan het doel.

Mijn drijfveren

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen zodat ze evenwichtig en zelfverzekerd in het leven staan en ze optimaal tot bloei komen in de organisatie waar ze werken. Dit is voor zowel het individu als voor de organisatie van toegevoegde waarde.

Mijn stijl

Mijn stijl kenmerkt zich als energiek, praktisch, Energiek, praktisch, resultaatgericht en met oog voor mens en resultaat. ‘Het hart warm en het hoofd koel’ zegt precies wat ik doe.

Mijn missie

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen, vanuit mijn eigen bedrijf en indien nodig met collega’s die met precies die drive aan het werk zijn vanuit hun eigen bedrijf. Samen staan we sterk, vullen we elkaar aan, leren we van en met elkaar en bedienen we onze opdrachtgevers opdat hun medewerkers optimaal tot bloei komen. Dit alles vanuit de waarden vrijheid, verbinding, nieuwsgierigheid.