Ervaringen

Deelnemers training

Ik heb de training praktische coachingsvaardigheden gevolgd bij Susan. De training was zeer waardevol en leerzaam voor mij, en dat kwam voor een groot deel door het vakmanschap van Susan. Haar persoonlijke, prettige en deskundige manier van trainen haalde echt het beste uit de deelnemers. Ik kijk er erg positief op terug.

Met veel plezier heb ik bij Susan een coachopleiding gevolgd. Als trainer is zij energiek, professioneel en zeer positief ingesteld. Op een natuurlijke manier weet zij elke deelnemer in een training vanuit zijn/haar eigen kracht te benaderen en te stimuleren om de persoonlijke leerdoelen te behalen. Susan heeft gezorgd dat ik in een veilige setting werd uitgedaagd om het maximale uit mezelf te halen. Ik kan Susan als trainer dan ook van harte aanbevelen!

Afgelopen periode heb ik de training coachend leidinggeven bij Susan gevolgd. Susan wist mij zeer te boeien in haar coachende functie in deze training. Zij wist praktijk en theorie op een pragmatische manier te koppelen en heeft mij als persoon zeker weer in een nieuwe flow gebracht binnen mijn functioneren als sales manager binnen mijn organisatie. Ik ben direct een aantal gesprekken ingegaan die ik niet voerde binnen mijn team. Daarnaast ben ik met mijn team in gesprek welke zaken we nog beter gezamenlijk kunnen doen. Vooral het onderscheid tussen leiding geven en coachende functie heeft mij veel gebracht en ga ik meer toepassen in mijn functie.

Coachees

Coaching bij Susan is een goed idee. Susan weet de juiste vragen te stellen en helpt om zelf de regie te krijgen. Ik ben blij met Susan want door coaching ben ik beter geworden in mijn werk en beter in balans met de combinatie werk/privé

Zowel in een kantoorsetting als lekker wandelend in de buitenlucht is het een verademing om met Susan in gesprek te gaan. Een aanrader dus.

“Ik heb het traject bij Susan als zeer waardevol ervaren. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen, sterker nog, ze liet mij die vinger op die zere plek leggen. Door middel van leuke, visuele oefeningen kon ik mijn obstakels nog duidelijker krijgen, waardoor ik de juiste eyeopeners kreeg en hiermee verder kon ipv in hetzelfde cirkeltje blijven redeneren. Intensief, maar echt heel fijn!” 

Susan is een coach die je direct in het eerste contact op je gemak stelt. Dit doet zij door op een fijne en laagdrempelige manier contact te maken en aan te sluiten bij wat er in het moment ter sprake komt.

Ik heb bij Susan een aantal sessies gevolgd in het kader van loopbaanoriëntatie en werk-privé balans. Ik heb de gesprekken met Susan als zeer ondersteunend ervaren. Ik voelde me gehoord en gezien. Susan is open in haar communicatie, denkt mee, zet aan tot reflectie en stimuleert om eigen regie te nemen. Deze werkwijze paste goed bij mij. Met nieuwe inzichten, kracht en vertrouwen ben ik mijn persoonlijke proces aangegaan en heb ik geleerd keuzes te maken voor mezelf en daar 100% achter te staan. Mocht ik ooit weer met een vraag of situatie worstelen, dan zou ik zeker weer bij Susan terug willen komen!

Opdrachtgevers

“Susan is een opgewekte en energieke professional. Zij heeft oog voor mensen en resultaten. Dit maakt zij keer op keer waar door een inhoudelijke voorbereiding en feilloze intuïtie. In onderlinge samenwerking is zij eerlijk en duidelijk: ze weet waar haar kracht ligt en waar niet. Zij gaat een gezonde uitdaging graag aan en houdt dan goed in het oog wat de afgesproken resultaten zijn. Haar stijl is positief, gevoelvol, nuchter en enthousiasmerend. Zoals het een professional en collega betaamt houdt Susan haar vak op vele manieren bij.”

Susan is één van de eersten waar ik aan denk als ik een trainer zoek. Ze is een hele goeie die ik met een gerust hart op welke groep dan ook loslaat. Goed voorbereid en met veel energie. Maar het belangrijkste is dat ze gewoon houdt van trainen. Van deelnemers en van groepen. En dat is te merken!

Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met Susan.

Eerste indruk: wat een leuke warme vrouw en ze heeft ook nog een visie op het vak van trainer. Doorpratend blijkt haar visie op leren en ontwikkelen naadloos aan te sluiten op die van ons en we besluiten de samenwerking met elkaar aan te gaan.  Tot meer dan volle tevredenheid. Het is een feestje om met Susan te werken.

Altijd gericht op wat kan, meedenkend,  flexibel, kundig. Deelnemers  weet ze in het eerste uur voor zichzelf en de training te winnen en met haar praktische kijk zorgt ze ervoor dat vandaag geleerd, morgen toegepast voor haar trainingen echt op gaat.